Verhuren

Home/Verhuren
Verhuren 2017-06-20T09:29:19+00:00

“Verhuren is niet moeilijk, goed verhuren wel”

Goed verhuren is Sips VGM op het lijf geschreven. Door het professioneel verhuren van uw woning(en) door Sips Vastgoed Management krijgt u niet alleen de beste huurder, maar ook een huurder die op belangrijke punten is gescreend!

Hoe werkt het precies?

1. Adviesgesprekverhuur-sips

Wilt u uw eigen huis of appartement verhuren? Gebruik het formulier hiernaast om contact met ons op te nemen. Wij plannen dan met u een advies gesprek in. Tijdens dit gesprek zullen wij de woning opnemen en u adviseren over de mogelijkheden en opbrengsten, hypotheek- en fiscale regels . U kunt tijdens dit gesprek uw wensen uitspreken en uw vragen stellen.

2. Promotie & Bezichtigingen

Wanneer u besluit via ons te uw huis te verhuren sluiten wij een opdracht tot dienstverlening met u en plaatsen wij de woning in ons aanbod op de diverse sites (o.a. Funda.nl) met een beknopte presentatie van foto’s en tekst. Ook krijgt uw woning een plaats in onze unieke digitale-etalage op kantoor aan de Badhuisstraat in Vlissingen.

Zodra de eerste kandidaten zich melden, maken wij met u een afspraak voor een bezichtiging. Alle bezichtigingen vinden plaats onder begeleiding van één van onze medewerkers.

3. Screening huurder

Indien wij een geschikte kandidaat hebben gevonden dan screenen wij deze kandidaat op meerdere  punten en nemen wij de achtergrond van deze kandidaat met u door. Wij kunnen kandidaten o.a. toetsen op hun financiële achtergrond (Credit Check) en houden rekening met uw persoonlijke voorkeuren. Wij zullen kandidaten ook vragen een loonstrook en/of arbeidscontract en een huurreferentie te overleggen en natuurlijk een ID bewijs.

4. Contracten en verhuur

Is alles helemaal naar wens dan kan het contract worden opgemaakt en getekend.
De kosten voor u als verhuurder zijn gelijk aan één maand huur plus 21 % BTW.

Interesse gekregen?

Vraag hiernaast vrijblijvend een adviesgesprek aan, dan nemen wij contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Opmerkingen